vineri, 11 septembrie 2015

Cine iti sunt sfatuitorii?

Daca esti la inceput de cariera in domeniul beauty (sau in orice domeniu) sigur ai incercat deja sa te sfatuiesti cu cineva despre ... daca ar merita, daca ti se potriveste, daca e un domeniu care ,,merge”, daca ....., daca ... cum sa incepi, cum sa faci ..., cum ..., cum...
Sigur ai cerut pareri sau macar ai adus in discutie subiectul :)

Cei mai multi dintre noi, atunci cand dorim sa facem o schimbare, adunam intai impresii... Si cei mai multi incepem prin a cere pareri celor din jur! Uneori dezbatem ,,subiectul” cu o prietena (sau cu mai multe !), alteori cu sotul, cu prietenul sau cu parintii...
Uneori primim incurajari si sustinere ... si asta ne da aripi...
Alteori primim avertizari (Asta nu o sa mearga, Nu ai destul talent, Nu ai tu timp pentru asta...)
Si, de multe ori nu mai stim unde inclina balanta ...

Adevarul este ca, oricat de mult ne-ar iubi persoanele din jurul nostru si oricat si-ar dori pentru noi doar ce e mai bun, aceste persoane ne pot oferi pareri, dar nu ne pot oferi informatii!
Pentru a primi informatii, cauta pe cineva care are rezultate in domeniul in care vrei sa te dezvolti!
Ia in considerare ideea de a avea unul sau mai multi mentori pe domeniul respectiv!

Stiu ca nu e usor sa ajungi la persoanele care au deja rezultate ( in orice domeniu), stiu , de asemenea, ca timpul lor e limitat si ca e greu sa obtii consultanta.. Stiu ca a primi consultanta costa si ca a primi consultanta de calitate, costa  mult... dar asta nu inseamna ca este imposibil!
Daca iti propui acest lucru, sigur vei gasi o cale!

Stii, un vechi proverb spune ,,Cand studentul este pregatit, profesorul apare”.
Fii deci, studentul pregatit! (Imagine preluata de pe http://inboundchurch.org/blog/10-signs-of-an-excellent-mentor-relationship/)Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!


Gina