joi, 19 septembrie 2013

UN NOU CONCEPT: ALEGEREA PROGRAMULUI DE INGRIJIRE A TENULUI

Iata un scenariu:
Simt ca tenul meu are nevoie de altceva! Pornesc cu incredere: intreb o prietena, ma uit intr-un catalog, merg intr-un magazin... Hm! Greu de ales! Toate cremele par minunate! Intr-un final aleg una! Trebuie sa faca o diferenta in felul in care se simte tenul meu! Doar am consumat o multime de timp sa o aleg! .... Incep sa o folosesc cu entuziasm! In prima zi: super! De data asta am nimerit-o! Voi alege numai aceasta marca de acum inainte!.... In cateva zile INSA... incep usor, usor sa imi pierd entuziasmul! Parca, parca... nu e exact, exact ce are nevoie tenul meu dar sunt prea epuizata sa incep o noua cautare...In plus, crema e deja platita.. Asta e! O folosesc asa cum e ... poate pana se termina gasesc si altceva....

De unde stiu acest scenariu? Am trecut eu insami de multe ori prin el!
Si tocmai de aceea acum, la Studio Startline oferim (cu un pret foarte accesibil!!) un nou concept: ALEGEREA PROGRAMULUI DE INGRIJIRE A TENULUI IN FUNCTIE DE PARTICULARITATILE TENULUI, CA URMARE A TESTARII PRODUSELOR SI PE BAZA RECOMANDARILOR UNUI SPECIALIST.
Si, INCA CEVA, UNIC: GARANTIA PE SATISFACTIE (daca alegi produsele recomandate si programul de ingrijire nu da rezultatele asteptate in 30 de zile primesti integral banii inapoi pe produse sau alte produse in schimb.)


Daca esti interesata de acest program, solicita detalii la gina@startline.ro.