luni, 1 iulie 2013

Curs atelier INGRJIREA CORECTA A TENULUI

A fost frumos, interesant si mai ales de foarte mare folos cursul atelier de saptamana trecuta! Pentru ca am primit solicitari, reluam atelierul si saptamana aceasta. Va asteptam cu drag!

Curs atelier INGRIJIREA CORECTA A TENULUI

Motto:
In tot ceea ce fac, cred in ideea ca, daca ,,ceva” poate face o diferenta in viata cuiva si poate fi invatat, atunci ,,acel ceva” merita invatat!
CURSUL ATELIER ofera informatii de baza referitoare la ingrijirea corecta a tenului. Lucruri simple, mici trucuri care ne pot ajuta sa avem mereu un ten frumos si sanatos.
Te asteptam cu drag!
Gina Stefanoaia

Povestea cursului-atelier:
Imaginea noastra este prima noastra carte de vizita…
Cand faci cunostinta cu cineva intai esti privit… abia apoi esti auzit si poti oferi informatii despre tine: cine esti, ce stii, ce poti face… Asadar… imaginea ,,vorbeste” prima!
Am gandit acest curs-atelier pentru toti cei care vor sa acorde atentie acestui detaliu care face diferenta: tenul corect ingrijit…

Tematica:
Cursul-atelier urmareste insusirea cunostintelor de baza referitoare la ingrijirea corecta a tenului. Este un curs practic. Pentru fiecare cursanta identificam tipul de ten masurand nivelul de hidratare, nivelul de sebum si netezimea. Alcatuim un program personalizat de ingrijire si invatam etapele si tehnicile de ingrijire corecta a tenului: mici ,,trucuri” care fac diferenta pentru tenul nostru...

De ce sa vii la cursul-atelier?
Intr-un timp scurt si cu un cost scazut primesti informatii si iti poti forma abilitati de baza pentru a avea mereu un ten frumos si sanatos. Acordand atentie ingrijirii corecte a tenului te simti mai bine in pielea ta. Imaginea ta contribuie la obtinerea succesului profesional care – de cele mai multe ori inseamna si cresterea veniturilor.

Unde se desfasoara? Sala de training Fresh Club, Str. Anastasie Panu nr. 50, Sector 3, Bucuresti
Cum se desfasoara? 1 sedinta de lucru: cunostinte teoretice si ateliere de lucru - practica personalizata
Cand? Sambata, 06.07.2013 (interval orar:9.30–13.30)
Cum se finalizeaza cursul? Diploma de participare
Grup tinta: 8 cursanti (numarul de locuri este limitat deoarece spatiul doar atat permite...)

Taxa de participare curs-atelier: 60 Lei/cursant
Pachete:
Pachetul 20% reducere:
Beneficiezi de acest pachet daca vii la curs impreuna cu o prietena (48 Lei/persoana)
Pahetul 15 Leipersoana
Beneficiezi de acest pachet daca ai obtinut diploma de Machior de la cursul autorizat organizat de Academia Startline.

Conditii de inscriere: fisa de inscriere completata si plata taxei
Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor. Trimite email pentru a solicita fisa de inscriere: gina@startline.ro